My Avon Mobile


My Avon Mobile - singurul serviciu de telefonie mobila pentru femei.

MyAvon Mobile este un serviciu oferit de Avon Cosmetics Romania si Orange tuturor reprezentatilor Avon din Romania.

Un produs cu totul nou in Romania, MyAvon Mobile aduce o multime de beneficii si avantaje: minute si SMS-uri, bonusuri pentru reprezentantii Avon fideli, mai multe produse cu discount si servicii personalizate activitatii de reprezentant Avon.


  • My Avon Mobile este o retea dezvoltata in parteneriat cu Orange, ceea ce le aduce utilizatorilor o serie de alte avantaje.
  • Cei care au deja cartela Orange isi pot pastra numarul de telefon, inregistrandu-se in pagina personala de Reprezentant, sectiunea Contul meu, cu numarul de telefon si cele 13 cifre de pe spatele SIM-ului. Apoi, dupa activare, vor avea tarifele MyAvon Mobile, iar pentru optiuni vor apela *100#, ramura oferte si apoi oferta MyAvon Mobile.
  • Cei ce sunt in alta retea pot sa-si pastreze numarul de telefon si sa treaca in MyAvon Mobile sau pot sa-si faca un abonament MyAvon Mobile ori sa-si comande cartela MyAvon Mobile.

Poti opta pentru unul din abonament My Avon Mobile, cartela My Avon Mobile PrePay sau Internet My Avon Mobile in functie de nevoile tale si iti poti chiar achizitiona un laptop cu pret special.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a putea beneficia de ofertele speciale My Avon Mobile este sa devi reprezentant Avon iar apoi sa comanzi produsul MyAvon Mobile dorit din contul tau de Reprezentant Avon sau, dupa inscriere ca Reprezentant, mergi in Orange Shop-ul din orasul tau si-ti faci un abonament MyAvon Mobile. Pentru inscriere reprezentanti Avon faceti click AICI.

Pagina anterioară: Știri
Pagina următoare: Brosura Avon