Reprezentant Avon


In timpul liber? In timpul serviciului? Oriunde! Oricand! Este timpul sa stralucesti cu AVON!

Chiar daca esti la inceputul carierie tale, la momentul in care copiii au crescut sau pur si simplu vrei sa fii propriul tau sef, devenind Reprezentant AVON ai oportunitati nelimitate. Chiar daca pana acum nu ai mai recomandat niciodata un produs, poti face asta acum - cu AVON. Ca lider mondial in vanzarea directa de produse cosmetice si lider al pietei de cosmetice din Romania te ajutam sa reusesti cu usurinta! AVON s-a dovedit a fi cale spre succes pentru milioane de Reprezentanti din intreaga lume, de toate varstele, culturile si categoriile sociale.

Urmatoarea poti fi chiar TU! Chiar ACUM!

Ce voi avea de castigat?

In primul rand o independenta extraordinara! Tu faci regulile - tu te bucuri de castiguri! Cand lucrezi pentru altii, ei iti hotarasc salariul, programul de lucru, si adesea, directia in cariera. In AVON iti conduci propria afacere, nu exista limite pentru succesul tau financiar si personal! Potentialul tau este determinat doar de visele si dorinta ta. Alege sa muncesti doar cateva ore pe saptamana - si vei avea de castigat probabil mai mult decat dintr-o activitate suplimentara obisnuita!

Usor de promovat deoarece este Avon!

Fiind cea mai mare companie de vanzari directe din lume, cu o gama larga de produse cosmetice si non-cosmetice, promovarea produselor Avon este incomparabila cu promovarea oricarui alt produs! Portofoliul produselor Avon cuprinde unele dintre cele mai cunoscute marci de frumusete din lume, incluzand Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Avon Solutions, Advance Techinques. Prin investitii considerabile in tehnologii noi, inovative, AVON asigura calitatea si competivitatea produselor sale! Incepe sa castigi!

Avon te ajuta sa reusesti!

Alaturi de Avon, iti incepi propria afacere - dar nu de unul singur. Vei avea acces la informatii si instrumente de succes in marketing si vanzari, la oferte speciale, competitii si discount-uri, si te vei bucura de suportul continuu din partea Liderului tau sau Directorului tau de vanzari. Imediat vei intelege de ce peste 5 milioane de oameni din intreaga lume se bucura de succes profesional si dezvoltare personala ca Reprezentant Avon.

Competitii, premii si recunoastere - invaluieste-te in stralucirea succesului - de la programe motivationale la vacante si premii de recunoastere din partea companiei.

Brosuri captivante la fiecare trei saptamani - Capteaza interesul cunostintelor tale cu fiecare noua Brosura AVON!

Onorariu suplimentar pentru un start rapid si de succes
- Potenteaza-ti succesul, recruteaza si instruieste noi Reprezentanti pentru a-ti spori castigurile.

Esti gata sa incepi?

Completeaza formularul de inscriere si vei fi contactat(a) in cel mai scurt timp. Aplica acum (click aici)!